18 Ocak 2011 Salı

bimer@basbakanlik.gov.tr 18/01/2010 ZENCİYİM ZENCİ

Sayın Başbakanım


Bimer'den ve Milil Eğitim Bakanlığının Acil Çözüm Merkezinden Defalarca Şikayetçi oldum. Şiddete karşı yazılı şikayetlerde bulundum. Olan bizim çocuğumuza oldu. Bugün öğretmeni ve muhakik çocğunuzun piskolojisi bozulmuş sorgulamadan diyor. Biz hiç sorgulamadığımıza göre şikayetimiziin üzerinden aylar geçtikten sonra çocuğumuzu sorgulamanın görev değil, yapılan şikayetin intikamını çocuktan almak olarak algılıyoruz.

Bugün eşime Muhakki ve Müdür tarafından sorulan sorulara ve söylemlere bakınız,

-Başka okula gönder dedik.
-Okula teslim ederke tedirgin olmuyormusunuz ?
-Bu kadar şikayet ediyorsunuz sebebi nedir ????
-Şikayet ediyorsunuz müdürün odasında koltuğuna oturup hiç konuştunuzmu garezinizmi var ?
(Kalçaya saplama şikayetinde Öğretme ve Müdüre kooridorda söyleyince söylem sayılmıyor. Çocuğumun öğretmenine şiddet gördüğünü anltamasıda sayılmıyor.)
-Dört günden beridir derslerini yapmıyormuş çocuğunuzun morali çok bozuk.
-O zaman okula göndermeyiniz.

Şiddeti algılamayan müdürlerimize algalamalırı için yetkilere müracaat ediyoruz. Sonuç sesiz kalınıyor. Sonra ne oluduysa hep birden çocuğumuz sürekli sorgulanıyor ve piskolojisi bozuluyor.

Şiddeti şikayetçi olduğumuzda altından başka, sebepler aranmaktadır. Müslümanın, sakallıyım, eşim çarşaflı yani ZENCİYİM, AHISKALIYIM. Okula göndermeyeceksem göndermem gerekirse hicret etmekten çekinmem. Şikayetlerimin altında başka sebep arayan ve şikayetime Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdüresi gibi doğru beyan değildir diyenlerden ve başka sebep arayanlardan, baskı kurmaya çalışanlardan şikayetçiyim.

Bizde diyoruzki, şiddetsiz eğitim veremiyoruz, sağlıksız yiyeceklerin okul kantininde satılmasına mani olamıyoruz, şiddetten dolayı iyi bir eğitim veremiyoruz, görevimizi yerine getiremiyoruz alınız çocuğunuz deyiniz. Bizde okula göndermeyelim. Çouğumuz akıllı cahil kalsın.

Bilgilerinize sunar, gereğini arz ederim.

Saygılarımla

Hiç yorum yok: