5 Nisan 2013 Cuma

piripasa-ioo-ogrenci-bicakli-kavgasi-dehset-yarali-kan-akti


Beyoğlu'nda, Piripaşa ilköğretim öğrencilerinin kavgası kanlı bitti. 

Olay, Piri Paşa İlköğretim Okulu’nda saat 12.00 sıralarında meydana geldi. 5. sınıfa giden E.M. ile U.K.Y arasında kavga çıktı. Kavga sırasında E. M. yanında getirdiği bıçağı arkadaşının sırtına sapladı. Arkadaşlarının bıçaklandığını gören diğer öğrenciler durumu öğretmenlerine bildirdi. U.K.Y.’nin yaralı olduğunu gören okul idaresi de durumu polise bildirdi. Hafif yaralı çocuk ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, U.K.Y., Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Kavga eden çocuklardan birisinin arkadaşını bıçakladığını söyleyen okul önünde bekleyen veliler, yaralı çocuğun hayati tehlikesinin bulunup, bulunmadığını bilmediklerini ifade etti. Olayın gerçekleştiği okulda okuyan bir çocuk, bazı öğrencilerin kantinin üst kısmına bıçak sakladığını belirtti. Polisin olayla ilgili araştırması sürüyor. 



---------------------------------------------------------------------------------
 PİRİHABER SUNAR
OLAY OLAY OLAY
YİNE ÖĞRENCİ DEHŞETİ


Öğrenciler arasında çıkan kavgada bıçakla yararlanan öğrenci/ler hastahaneye kaldırılmıştır. Polis/ler bıçaklama olayına karışan öğrenci/leri tutuklama işlemi için okul bahçesine gelmiştir. Öğlenden sonra Veliler  okula çocuklarını bırakıp bırakmamakta terüddüt etmişlerdir.

Topu topu bir bıçkalmada bu kadar kalabalık niyekine, ABD deki gibi katilam olsaydı ne olacaktı, o kalabalıkta ABD dekinin 10 üssü gibi rakam çıkacaktır.Zaten ABD nin ÜSSÜ burada üssü olmuşuz ne fark eder.

Sonuç ÖRTMENLER olunca terbiye öğrenci sokaktan almış oluyor.
USTA YANINDAKİ ÇIRAK NİYEKİNE BÖYLE İŞLER YAPMIYOR.

EĞİTMENLERİN EĞİTMENLİĞİ SORGULANMASI GEREKİYOR.



Hiç yorum yok: