28 Mayıs 2014 Çarşamba

ilkokul-1.-sinif-ogrencileri-ogretmenin-tacizini-anlatti-


İlkokul 1. sınıf öğrencileri öğretmenin tacizini anlattı

İlkokul 1. sınıf öğrencileri öğretmenin tacizini anlattı

Büyükçekmece’de bir ilkokulda öğretmeninin ilkokul 1.sınıf öğrencilerinin ellerini plastik kelepçeyle bağlayıp taciz ettiği iddia edildi.

 İddialar karşısında ayaklanan veliler, öğretmeni okuldan alarak polise teslim etti. Savcılık tarafından serbest bırakılan öğretmen, görevinden uzaklaştırıldı.

İstanbul Büyükçekmece’de bulunan bir ilkokulda akıl almaz bir taciz iddiası ortaya atıldı. İddiaya göre okulda görev yapan sınıf öğretmeni V.N. 1. sınıfa giden çocukların ellerini bağlayıp gözlerini kapatarak taciz etti.
SINIFI DA KİLİTLİYOR
Bu durum bir süre devam ettikten sonra çocuklarının el ve gözlerindeki morlukları gören veliler çocuklara ne olduğunu sorunca ortaya çıktı. Çocuklar öğretmenlerinin kendilerini sınıfta ellerini plastik kelepçeyle bağladığını ve gözlerini kapatarak sınıfı kilitlediğini anlattı.

Çocuklarının anlattıkları üzerine okulu basan veliler, öğretmeni alarak karakola teslim etti.
 Öğrenci velisi Hasan M. kızının ellerinin kelepçeyle bağlandıktan sonra taciz edildiğini iddia ederek “Anlatılacak bir şey değil bu olay kız öğrencimi ellerini arkadan kelepçeleyerek uygunsuz bir şekilde gözlerini de kapatarak akıl almaz şeyler yapmış. Şuan tam net olarak konuşamayacağım ama insanlık dışı bir uygulama. Ben bunu adli mercilere iletmeme rağmen yeterince ilgilenmiyorlar. Şuan serbest şekilde dolaşıyor. Üç erkek çocuğunu dışarı çıkartıyor dört kız çocuğuyla içeride kalıyor ve kapıyı da kilitliyor. 'Beni polise götürmeyin' dedi yalvardı ama ben yine de götürdüm” dedi.
http://www.internethaber.com/ilkokul-1.-sinif-ogrencileri-ogretmenin-tacizini-anlatti-677999h.htm
----------

MUSALLAYA GELMEYESECİ LAİKLER İLE ŞİMDİKİLERİN AYIRT EDİLMEDİĞİ KÖTÜ ZAMANDAYIZ

Sorumlular için Haşhaşi tazrı duaya devam

Hiç yorum yok: