18 Eylül 2011 Pazar

ÖĞRETMENLER BU SORUYA NE DİYECEK.

Öğretmene 3 aylık tatil yalan mı oluyor? 

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer yaptığı açıklama ile öğretmenleri üzecek 

  TARIK SELİM  - 
1-Biz 30-40 çocuğa 5 saat bakıyoruz. CEVAP: Bakma istifa et. Zorla mı baktırıyorlar. Öğretmen olmak için yırtınan sanki siz değilsiniz. 
2-Üç ay tatil yapmıyoruz. Bize sınavlardan sonra 1 ay tatil ancak kalıyor. CEVAP: O sınavlar size ek ücret olarak geri dönmüyor mu? Parasını alıp 2 saat o sınavda boy göstermek çok mu zor oluyor!

 3- Bir saat ders için 3 saat ders çalışarak sınıfa giriyoruz. CEVAP: Hangi öğretmenmiş o! Göster de elini öpelim. Öğretmenlerimizin bir çoğu boş zamanlarını ek iş yaparak geçiriyor. Bu ülkede özel sektörde 10 saat çalışan mühendis bile öğretmen maaşı ve konforuna sahip değil.

 4- Biz geleceğin insanını yetiştiriyoruz daha fazlasını hak ediyoruz. CEVAP: Ülkemizde sizler tarafından yetiştirilen öğrencilerin seviyesi ortada. Çocuklara dizi filmler bile sizden çok şey öğretiyor. Bu gün memnun olmadığınız ülke yoksa sizin eseriniz değil mi?

 5- Seni de bir öğretmen yetiştirmedi mi? (Bana :)) CEVAP: Evet beni de bir öğretmen yetiştirdi. Yazdıklarım hoşuna gitmediyse öğretmenime müracaat et. Yani ucu yine sana dokunur!
konun devamı ve yorumları için linki tıklayınız
http://www.muhalefet.com/ogretmenler-bu-sorulara-ne-diyecek-4328m.html?v=2510

Hiç yorum yok: