19 Ocak 2011 Çarşamba

ŞİDDET SUBUT DEĞİLMİŞ, İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ BEYANI

Sayın 
Beyoğlu İlçesi Milli Eğitim Müdürü Osman BALCI 
Yazdıklarınıza İnanıyormusunuz ?


Harbi Essah Sahiden Sivil Dikta
İstedikleri Gibi Tutanak Tutma Özgürlüğüne Sahipler.
Kontorol Mekanizması Otokontrol Hesabına Kendinden Korumalı Eski Vergi Dairelerinden Bile Rahat Memurluk İçin Vazgeçilmez.

Kızım diyorki Şiddet Durdu Baba, nasıl ? Bizim sınıfta şiddet sıfır puan ama diğerleri hala vuruyor. Biri ağlıyordu..... Memur olunca çarede subut gibi oluyor.

2 yorum:

Okul siddet dedi ki...

Piripaşa İlköğretim Okulunda şiddet durmaz böyle istedikleri gibi tutanak tutulursa, geçen cuma kızım öğretmenine boğazını sıkanı, tekme vuranı, merdivenden itekleyeni göstermiş, cevabende tamam yerine geçen geçmiştir olmuştur. ŞİKAYETDE SÜBUT OLMUYOR BU YÜZDEN. İstekdikleri gibi Beyoğlu Piripaşa İlköğretim okulundaki şiddeti ve zorbalığın üstünü örtübilecek tutanak tutmam, okul müdürü için yine okul müdür arkadaşından seçme muhakik tayini vs.... Milli Eğitim Camiasına hiç dokunulmamış Bu hükümet her kuruma el attıda tek el atmadığı yenilemediği reform yapmadığı yer MİLLİ EĞİTİM kaldı.

Okul siddet dedi ki...

ÜLKENİN BAŞBAKANI
Bu sipariş üzerine bir rapordur. Kendi ülkesinde hazırlatılan raporun kıymeti olabilir mi? Cenevre'den çıkan raporda uluslararası sularda alçakça yapılan bir saldırı olduğu belirtildi. Bizler bu işin takipçiyiz. Bu raporun kıymeti harbiyesi yoktur.

ÜLKENİN VATANDAŞI
Bu sipariş üzerine bir rapordur. Kendi okulunda hazırlatılan raporun kıymeti olabilir mi? Bizler bu işin takipçiyiz. Bu raporun kıymeti harbiyesi yoktur.